یکی از اصحاب امام صادق (علیه السلام) بنام سدیر شیرفی گفت:
حضرت صادق (علیه السلام) بمن فرمود: ای سدیر! آیا هر روز قبر حسین بن علی (علیه السلام) را زیارت میکنی؟
عرض کردم: خیر.
فرمود: چقدر شما جفاکارید!
و
سپس فرمود: در هر جمعه زیارت میکنید؟
عرض کردم: خیر.
فرمود: در هر ماه زیارت میکنید؟
عرض کردم: خیر،
فرمود: در هر سال زیارت میکنید؟
عرض کردم: گاهی زیارت میکنیم.
فرمود: ای سدیر! چقدر به حسین (علیه السّلام) جفا میکنید! آیا نمیدانی خداوند دو میلیون فرشته ژولیده موی و خاکآلود دارد که بطور مداوم بر حسین بن علی (علیه السلام) گریه میکنند و قبر او را زیارت میکنند و خسته نمیشوند؟
ای سَدیر! چرا خود را مقیّد نمیسازی که هر جمعه پنج بار و هر روز یک بار قبر حسین بن علی (علیه السلام) را زیارت کنی؟
عرض کردم: بین ما و قبر او فرسنگها فاصله است!
فرمود: به بلندی برو، به سمت راست و چپ خود توجه کن، سرت را سوی آسمان بگیر و سپس به سوی قبر حسین بن علی (علیه السلام) توجّه کن و بگو: السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ، السَّلَامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ».
اگر چنین کنی ، برای تو یک زیارت نوشته میشود
و
هر زیارت معادل یک حجّ و یک عمره است.
سدیر گفت: گاهی میشد که در یک ماه بیش از ۲۰ بار این کار را انجام میدادم.(۱)
همچنین در مقدمه زیارت اول از زیارات مطلقه امام حسین (علیه السلام) آمده است که وقتی راوی از امام صادق (علیه السلام) میپرسد:
فدایت شوم بسیار میشود که یادی از امام حسین (علیه السلام) میکنم ، در آن هنگام چه بگویم؟
امام فرمودند: سه مرتبه بگو صَلَّی اللهُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ» که سلام به آن حضرت از دور و نزدیک به او میرسد.(۲)
منابع؛
(۱)- کامل ایارات ، ص ۲۸۷.
بحارالانوار: ج ۱۰۱ ، ص ۳۶۵.
(۲)- کافی: ج ۴ ، ص ۵۷۵ ، ح ۲.
وسائل الشیعه: ج ۱۴ ، ص ۴۹۴.
خطاب به نظر دهندگان ؛ اگر پستی خلاف قوانین است ارگان موردنظر پیام دهد پیام را بر خواهم داشت!
زیارت ,علیه ,السلام ,، ,حسین ,فرمود ,علیه السلام ,بن علی ,علی علیه ,حسین بن ,، ص
درباره این سایت